Bowling

Bowling pályabérlés:

Hétfő – Kedd – Szerda – Csütörtök: 7 900 Ft / óra
Péntek – Szombat – Vasárnap: 9 900 Ft / óra

Ünnepnapokon: 9 900 Ft / óra (online foglalás esetén amennyiben az ünnepnap nem péntekre, szombatra vagy vasárnapra esik, a különbözetet a helyszínen kell rendezni)

Cipők bérlése benne van az árban, egy pályán 6 ember tud játszani.

Csocsó, biliárd, darts: 400 Ft / játék

Pályafoglalás: +36 30 455 1543

Nyitva tartás:

Hétfő – Csütörtök: 12:00 – 23:00
Péntek: 12:00 – 00:00
Szombat: 10:00 – 00:00
Vasárnap: 10:00 – 23:00

A lefoglalt pályákat előre nem jelzett késés esetén 15 perc után kiadhatjuk, illetve az előre lefoglalt ki nem használt játékidőt teljes árban felszámoljuk. A játékhoz cipőket, gyermekek részére puffert és könnyebb golyókat biztosítunk.

Foglalás

Az alábbi adatok megadásával küldd el részünkre foglalási szándékodat! A kiválasztható időpontok és a foglalás részletei a szabad pályák számától függően aktívak. A foglalás megkezdéséhez lentebb információt is találsz, lebontva fő szolgáltatásainkra, úgy mint a bowling pályafoglalás, a biliárd asztalfoglalás és az éttermi asztalfoglalás. Ha elakadtál vagy kérdésed van keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Bowling pályafoglalás információ

Bowling pályafoglaláshoz nincs más teendőd mint kiválasztani a Foglalás típusa legördülő menüben a Bowling pályafoglalás vagy a Bowling pályafoglalás dobásrásegítő korláttal lehetőséget. Ezután az Időtartam legördülő menüben válaszd ki, hogy mennyi időt szeretnétek játszani és hogy hány pályán.

Biliárd asztalfoglalás információ

Biliárd asztalfoglaláshoz nincs más teendőd mint kiválasztani a Foglalás típusa legördülő menüben a Biliárd asztalfoglalást. Ezután az Időtartam legördülő menüben válaszd ki, hogy mennyi időt szeretnétek játszani és hogy hány asztalnál.

Éttermi asztalfoglalás információ

Éttermi asztalfoglaláshoz nincs más teendőd mint kiválasztani a Foglalás típusa legördülő menüben az Éttermi asztalfoglalást. Ezután az Időtartam legördülő menüben válaszd ki, hogy mennyi ideig és hány asztalt szeretnétek asztalt foglalni.

Étel- és italfogyasztásokra, továbbá szolgáltatásainkra minden esetben 12% szervizdíjat számolunk fel (Bowling-ra nem számolunk fel szervizdíjat)!

Loading...

Online foglalás esetén amennyiben az ünnepnap nem péntekre, szombatra vagy vasárnapra esik, a különbözetet a helyszínen kell rendezni.

* Több pálya foglalása esetén a telítettség miatt előfordulhat, hogy a lefoglalt pályák nem egymás mellé kerülnek. Ezért kérjük, hogy több pálya foglalása esetén telefonon érdeklődjön a szabad, egymás melletti pályák elérhetőségéről.