Galéria

Szerintünk üdítő színfolt a hely, szép környezetben van, finomakat lehet enni, családdal, barátokkal szórakozási lehetőség is van, hiszen lehet bowlingozni több pályán is és biliárdozni, mégis nagyon családias az egész légkör. Szoktak tartani jó kis esteket, rendezvényeket, ezeket is érdemes meglátogatni, nagyon jó szokott lenni a hangulat. A személyzet rendkívül felkészült, kedves és mosolygós. Mióta a környéken lakunk, gyakran járunk ide és még szerencsére sosem csalódtunk.

Szarka Erika

Nagyon jó rendezvényeket szoktak tartani, mint például latin táncestek, vagy épp retro party, de sok más jellegűt is. Mindenre maximálisan figyelnek, a kiszolgálás profi és segítőkész, a hangulat mindig remek! Az egész helyet családias légkör járja át, köszönhetően a tulajdonosok közvetlenségének és odafigyelésének. Itt tényleg a vendég az első, igyekeznek mindenki kedvében járni, ami ritka manapság. Nagyon szeretünk ide járni már évek óta!

Tóth Gábor

A bowling pályák jó minőségűek, a kiszolgálás nagyon kedves és néha humoros volt, ami feldobta az esténket, a zene hangereje nem zavaró, sőt, mi élveztük, hogy szólt. Összességében kimondottan kellemes pár órát töltöttünk a Dunakavicsban, biztosan visszajáró vendégek leszünk, most hogy felfedeztük ezt a remek kis helyet. Hatalmas plusz pont az elhelyezkedése miatt, mert imádjuk a Római-partot.

Kovács Dávid